Vi kan tilbyde
en bred vifte af
forskellige services

Ydelser

Hvad kan vi gøre for dig?

Alle virksomheder er forskellige og har af samme årssag naturligvis forskellige behov. Vi indleder derfor altid vores samarbejder med en indledende samtale, med henblik på at få afklaret netop din virksomhedsbehov og for at fastsætte fælles forventningsafstemning. Kontakt os i dag for et uforpligtende møde!
Kontakt os

Finansiel konsolidering

Vi er autoriseret Konsolidator Partner og hjælper med at konsolidere jeres koncernregnskab og forenkler jeres rapportering. Automatiseringen giver jer med det samme en lavere omkostning i forbindelse med jeres konsolidering og samtidig en langt højere korrekthed i tallene.

Rådgivning

Vores mission er at understøtte den daglige ledelse, CFO, CEO, HR-manager m.fl. i effektuering af deres opgaver.

En del af noget større

Lanzhammer er en del af tnchange familien og bygger på de samme grundlæggende værdier. Alle virksomheder undergår løbende forandringer i større eller mindre grad (Change) og uanset om disse ikke laver radikalt om på forretningen, så kan det i mange tilfælde være nødvendigt at hente ekstern assistance til at udføre helt specifikke opgaver – et godt råd eller en ekstra ressource kan være guld værd i en presset hverdag.

Scroll Up
Skriv til os

Skriv til os!

Skriv til os!

Ring til os
5151 3639