En del af noget større

Lanzhammer henvender sig til koncerner med behov for at løfte deres finansielle konsolidering og rapportering.
Lanzhammer henvender sig ligeledes til større og mindre virksomheder, der vil sikre en tryg forandringsproces, det være sig opkøb, fusion, forberedelse til salgsproces, ydre pres fra markedet og mange andre situationer, hvor virksomhedsledelsen er under pres.

En del af noget større

Lanzhammer er en del af tnchange familien og bygger på de samme grundlæggende værdier.

Navnet tnchange er sammensat af:
• Transformation
• Network
• Change

Missionen er at hjælpe virksomheder under radikale ændringer (Transformation). Til at løfte missionen trækker vi på et kompetent netværk af erfarne ledere (Network), der sammen med os og virksomheden finder frem til det helt rigtige hold til at løse den konkrete opgave.

Alle virksomheder undergår løbende forandringer i større eller mindre grad (Change) og uanset om disse ikke laver radikalt om på forretningen, så kan det i mange tilfælde være nødvendigt at hente ekstern assistance til at udføre helt specifikke opgaver – et godt råd eller en ekstra ressource kan være guld værd i en presset hverdag.

tnchange og det fællesskab vi har omkring os deler samme helt fundamentale værdier:

• Høj faglighed – vi kan løse de opgaver, som vi påtager os.
• Ordentlighed – vi opfører os ordentlig både i forhold til kunder, internt i netværket og i alle andre relationer.
• Ydmyghed – vi respekterer, at den kunde der sidder med en udfordring er eksperten på denne udfordring, vi rådgiver gerne, men vi trækker ikke ”patentløsninger” ned over hovedet på kunderne.
• Ikke grådighed – vi er en professionel rådgivningsvirksomhed, der lever af vores rådgivning – men ikke for enhver pris.

Se mere på www.tnchange.com og www.talentc.com samt hos vores samarbejdspartner www.konsolidator.com

Scroll Up
Skriv til os

Skriv til os!

Skriv til os!

Ring til os
5151 3639